Cistella

Cap producte

0,00 € Transport
0,00 € Total

Ho compro

Què és Vidirecte.cat?

Vidirecte.cat és la botiga pròpia dels cellers d’aquí, un lloc on elaboradors d’arreu de Catalunya ofereixen directament els seus productes tant a clients particulars com a professionals de la restauració i botigues.

Un espai de trobada on els elaboradors i els consumidors comparteixen informació, notícies i comentaris sobre el món del vi, la cervesa, el cava i els licors que es produeixen a casa nostra i que combina el tracte proper, l’assistència en la compra i el preu d’una botiga física de celler amb la comoditat i disponibilitat d’una botiga online.

A Vidirecte.cat promovem la venda de vins, cerveses, cava i licors elaborats a Catalunya d’una manera diferent, sense intermediaris, sense recàrrecs i amb total transparència.

Els pilars del projecte de Vidirecte.cat, adherit recentment al programa europeu Wine in Moderation (de promoció del consum moderat i responsable entre elaboradors i consumidors) són bàsicament tres: facilitar l’accés a una oferta de productes catalans múltiple i diversa, promoure el consum de vins, caves, cerveses i licors de proximitat i la venda directa a preu de celler.

El portal web incorpora un espai d’Enoeines amb informació precisa i clara sobre diferents aspectes relacionats amb el vi: Guia de Tast, Localitzador de Denominacions d’Origen Catalanes, Varietats del raïm i l’Assistent de Maridatge.

El projecte inclou també una aplicació innovadora que, sota el nom “El teu Sommelier”, descobreix als usuaris els vins i caves que més els agraden amb 4 senzills passos: indica quin àpat prepares i com el cuines, i la intensitat i els aromes del vi que més t’agraden. La cerca presenta els vins i caves dels cellers de Vidirecte.cat que més s’avinguin als gustos dels usuaris i fa propostes diverses per a un bon maridatge gastronòmic.

Oferim vins de les diferents DO catalanes, cava de diversos tipus, cerveses artesanes fetes a Catalunya i licors elaborats de manera artesana. Una oferta de productes de proximitat que podràs adquirir gaudint de tots els avantatges de la compra online i aprofitant que l’enviament és gratuït.

Subscripció Vidirecte.cat