Cistella

Cap producte

0,00 € Transport
0,00 € Total

Ho compro

Enviaments i devolucions

Enviaments

Online Dreams SL efectua el lliurament de la teva comada a vidirecte.cat en un termini mitjà de 24-72 hores laborals des del moment de realització de la compra. En cas que no es compleixi aquest termini de lliurament, posa’t en contacte amb nosaltres a través de l’adreça electrònica info@vidirecte.cat.

El lliurament sempre es realitza a l’adreça d’enviament que hi ha desada a l’apartat “Les meves adreces” del teu compte personal. Aquest adreça d’enviament pot ser diferent de l’adreça de facturació de la comanda.

L’enviament de la teva comanda és gratuït, és a dir, que no comporta cap tipus de càrrec sobre el preu final de la teva compra.

L’enviament gratuït de la compra a través de vidirecte.cat es limita exclusivament al territori de Catalunya. Per a enviaments fora de Catalunya, cal enviar un correu electrònic a info@vidirecte.cat escrivint la quantitat d'ampolles i la destinació de la comanda, perquè us informem de les despeses de transport.

Per a més informació sobre la nostra política d’enviaments, consulta l’Avís legal

Devolucions

Des de vidirecte.cat et recomanem que no acceptis cap lliurament en males condiciones (caixa oberta, trencada, mullada, etc.). En cas que detectis que el paquet no està en condicions òptimes, l’empresa transportista ens informa de la incidència i des de vidirecte.cat se’t farà arribar de nou la teva comanda.
Si malgrat tot, en obrir el paquet t’adones que la teva comanda no ha arribat en bones condicions, posa’t en contacte amb nosaltres a l’adreça electrònica info@vidirecte.cat.

Devolucions en exercici del dret a desistir la compra.

Tots els productes comprats a vidirecte.cat podran ser retornats i reemborsats, sempre que l’usuari comuniqui la intenció de retornar el/s producte/s en un termini màxim de 7 dies hàbils a comptar des de la data de lliurament. Online Dreams SL només acceptarà devolucions que compleixin les següents condicions:

- El producte ha d’estar en l’estat, embalatge i etiquetatge originals.
- L’enviament s’ha d’efectuar amb la mateixa caixa de cartró en què es va rebre la comanda. En el supòsit que no pugui fer-se amb la caixa protectora original, l’usuari haurà fer la devolució en una caixa que garanteixi la protecció del contingut a fi que aquest arribi a Online Dreams SL en bones condicions.
- Cal incloure una còpia de la factura dins del paquet, indicant els productes retornats i el motiu de la devolució.

Després de revisar l’estat dels articles retornats, Online Dreams SL comunicarà a l’usuari si té dret a la devolució de la quantitat abonada pels articles adquirits. En cas d’exercici del dret a desistir, només s’exigirà a l’usuari que es faci càrrec dels costos de devolució del bé.

La devolució de l’import s’efectuarà en un termini màxim de 30 dies des de la data que l’usuari va comunicar la intenció de desistir i mitjançant el mateix mètode de pagament que l’usuari va escollir al moment de realitzar la comanda.

Devolucions de productes defectuosos.

En cas que l’usuari consideri un producte defectuós en el moment del lliurament, haurà de notificar-ho a Online Dreams SL a través de l’adreça electrònica info@vidirecte.cat. Online Dreams SL derivarà a l’elaborador corresponent qualsevol reclamació per un producte defectuós, i serà el mateix elaborador qui es responsabilitzarà de donar una resposta a l’usuari.

Així mateix, Online Dreams SL garanteix a l’usuari la reparació del producte, la seva substitució, rebaixa del seu preu o resolució del contracte de compravenda, gestions que seran gratuïtes per a l’usuari. Online Dreams SL respondrà de les faltes de conformitat que es manifestin en un termini màxim de 2 anys des de l’entrega del producte. L’usuari, per part seva, haurà d’informar a Online Dreams SL de la falta de conformitat en un termini inferior als 2 mesos des que en va tenir coneixement. En cas que no es pugui/n substituir el/s producte/s, es reemborsarà íntegrament la quantitat pagada per aquest/s producte/s.

Per a més informació sobre la nostra política de devolucions, consulta l’Avís legal

 

Anul·lació de la comanda

Online Dreams SL permet l’anul·lació de la compra per part de l’usuari, mentre la comanda no hagi sortit del magatzem de vidirecte.cat. Un cop la comanda sigui en mans de l’empresa transportista i hagi sortit de les instal·lacions de vidirecte.cat, la comanda no es podrà anul·lar i l’usuari haurà d’efectuar la devolució del producte exercint el seu dret de de desistiment de la compra en un termini màxim de 7 dies hàbils.

L’anul·lació de la compra només es podrà fer efectiva a través de l’adreça electrònica info@vidirecte.cat o trucant al 717 192 044 en l’horari d’atenció al client (de dilluns a divendres de 9h a 15h).

Subscripció Vidirecte.cat