Cistella

Cap producte

0,00 € Transport
0,00 € Total

Ho compro

Lots

Varietal 500

Varietal 500

VIDIRECTE

Lot de productes

37,55 €

Caixes de 0 ampolles

37,55 €
cada ampolla

Us presentem un nou elaborador: Varietal 500Un celler jove i petit, però amb moltes generacions darrere dedicades a la viticultura i totes les vinyes orgàniques, situades a la part més alta del Penedès.


Visita l'elaborador: VIDIRECTE

Producte amb avantatge pels socis del Tr3sC

Pack content

1 x Cau del roig

Vi ecològic elaborat amb vinyes de Garnatxa Negra i Merlot amb un resultat fresc i enèrgic amb una notable intensitat aromàtica on destaquen els aromes a fruita negra madura com els fruits del bosc, els nabius, les móres i els gerds.

1 x El nou de + 500

Vi blanc ecològic d’autor de perfil jove i lleuger elaborat amb els seus llevats salvatges amb la varietat montonega, perfecte per combinar amb entrants, arrossos mariners i peixos blaus.

1 x Sot del cel

Vi ecològic monovarietal Sauvignon Blanc amb clars tons afruitats, flavors a fruita blanca com la poma, cítrics com l’aranja i tropicals com la pinya.

1 x Niu d'estel

Vi escumós (Clàssic Penedès) brut nature elaborat pel mètode tradicional amb la varietat Garnatxa Blanca. El degollament s’efectua després de 36 mesos d’envelliment a la cava. Ecològic.

 

ELABORACIÓ

 · Niu d'Estel (Varietal 500) DO Penedès. Vi escumós (Clàssic Penedès) brut nature elaborat pel mètode tradicional amb la varietat Garnatxa Blanca. 

 

 · Sot del Cel (Varietal 500) DO Penedès. Vi ecològic monovarietal Sauvignon Blanc amb clars tons afruitats, flavors a fruita blanca com la poma, cítrics com l’aranja i tropicals com la pinya.

 

 · El nou de +500  (Varietal 500) DO Penedès. Vi blanc ecològic d’autor de perfil jove i lleuger elaborat amb els seus llevats salvatges amb la varietat montonega, perfecte per combinar amb entrants, arrossos mariners i peixos blaus.


 · Cau del Roig 2016 (Varietal 500) DO Penedès. Vi ecològic elaborat amb vinyes de Garnatxa Negra i Merlot amb un resultat fresc i enèrgic amb una notable intensitat aromàtica on destaquen els aromes a fruita negra madura com els fruits del bosc, els nabius, les móres i els gerds.

 

No hi ha cap comentari

    Deixa el teu Comentari

    Per a enviar un comentari cal estar registrat. Clica aquí per registrar-te

    Contingut del Lot