Cistella

Cap producte

0,00 € Transport
0,00 € Total

Ho compro

Lots

Castelo de Pedregosa, el respecte al territori

Castelo de Pedregosa, el respecte al territori

VIDIRECTE

Lot de productes

41,40 €

Us presentem un lot de vins del celler Castelo de Pedregosa, un lot que combina les noves anyades i els seus millors caves. Vins i caves que expressen el respecte al territori!


Visita l'elaborador: VIDIRECTE

Producte amb avantatge pels socis del Tr3sC

Pack content

1 x MONT CHARELL Brut Nature Premium Cuvée

Mont Charell Brut Nature Premium Cuvée. Castelo de Pedregosa. Caves catalans
Un cava amb cupatge clàssic i amb matisos de Chardonnay i Pinot Noir que ens aporta frescor i una complexitat molt subtil.

1 x PEDREGOSA Reserva Millésimé

Cupatge de la Pinot Noir i Chardonnay, elaborat com un Blanc de Negres, ens presenta un Cava amb potència, subtil i elegant.

1 x Alyssum Blanc

Noble i subtil, en el seu cupatge predomina un Muscat de gra petit d'elaboració molt acurada en fred, que ens aporta un elegant toc floral juntament amb un pas en boca molt suau.

1 x CENISIA Rosé

Noble i subtil, en el seu cupatge predomina una Garnatxa Negra d'elaboració molt acurada en fred, que ens aporta una gran elegància en boca.

1 x LINEO Blanc

Lineo és un vi blanc sec d'anyada sense pas per fusta, treballat amb el doble de lies fines, que li confereixen una fusió en boca molt elegant, trobant un equilibri perfecte d'acidesa, aroma i intensitat.

 

ELABORACIÓ

· ALYSUM Blanc 2016 (CasteloVins) DO Penedès. Vi blanc jove i amb certificació ecològica. En el seu cupatge predomina un Muscat de gra petit d'elaboració molt acurada en fred, que ens aporta un elegant toc floral juntament amb un pas en boca molt suau.


· CENISIA Rosé 2016 (CasteloVins) DO Penedès. Vi rosat i amb certificació ecològica. Noble i subtil, en el seu cupatge predomina una Garnatxa Negra d'elaboració molt acurada en fred, que ens aporta una gran elegància en boca.


· LINEO Blanc 2016 (CasteloVins) DO Penedès. Vi blanc sec d'anyada sense pas per fusta, treballat amb el doble de lies fines, que li confereixen una fusió en boca molt elegant, trobant un equilibri perfecte d'acidesa, aroma i intensitat.i Amb certificació ecològica.


· MONT CHARELL Brut Nature Premium Cuveé 2010 (Cava Pedregosa) DO Cava. Cava brut nature jove, amb cupatge clàssic i amb matisos de Chardonnay i Pinot Noir que ens aporta frescor i una complexitat molt subtil.


· PEDREGOSA Reserva Millésimé 2013 (Cava Pedregosa) DO Cava. Cava brut reserva cupatge de Pinot Noir i Chardonnay, elaborat com un Blanc de Negres. Cava amb potència, subtil i elegant.

 

No hi ha cap comentari

    Deixa el teu Comentari

    Per a enviar un comentari cal estar registrat. Clica aquí per registrar-te