Cistella

Cap producte

0,00 € Transport
0,00 € Total

Ho compro

Lots

Blancs de la Terra

Blancs de la Terra

VIDIRECTE

Lot de productes

43,00 €

Us presentem un lot fresquet i blanc, ideal per aquest estiu que tant ens està acalorant. Gaudiu d'aquests elixirs de diferents Denominacions d'Origen, cadascun amb la seva pròpia personalitat.


Visita l'elaborador: VIDIRECTE

Pack content

1 x XAREL·LO MACERAT

Xarel·lo Macerat. Jaume Giró Giró. Vins de Catalunya.
El vi més típic del Penedés. És un vi blanc estructurat i amb un cos potent. A la boca és parafinat i greixós però manté, alhora, la seva frescor, acidesa i cos.

1 x Blanc Baltana

Blanc Baltana. J. Miquel Jané. Vins de Catalunya.
Aquest vi blanc és "El Penedès dintre d'una ampolla"

1 x LES ATZAVARES

Les Atzavares. Torreblanca. Vi català online.

Un vi blanc jove amb un cupatge de Macabeu, Parellada, Cardonnay i Xarel·lo, aquest últim de ceps de més de 60 anys.

 

1 x BABOIX BLANC

Baboix Blanc. Buil Giné. Vins de Catalunya.
Baboix Blanc 2013: 91 punts al Wine Spectator (2016).
La seva gran complexitat demostra la seva notable personalitat.

1 x LLABUSTES CHARDONNAY 13

Llabustes Chardonnay. Vila Corona Cellers. Vins de Catalunya.
Un vi blanc jove elaborat amb monovarietal Chardonnay.
Llabustes Chardonnay 2013 - Medalla d'Argent - Vins Blancs Chadonnay (Giroví 2014)

1 x Visendra XPM Blanc

Visendra Blanc. Bodegues Visendra. Compra vins de Catalunya

Un vi blanc jove fet amb un cupatge de Xarel·lo, Parellada i Moscatell.

 

ELABORACIÓ

· Visendra XPM (Bodegues Visendra) DO Catalunya. Cada varietat  (Xarel·lo, Parellada i Macabeu) s'ha elaborat per separat, amb fermentació controlada a 15º C, podent així extreure el millor de cadascuna. Es van escollir aquestes tres varietats per la seva gran capacitat d'interacció entre elles i així crear un gran vi de qualitat.

 

· Labustes Chardonnay (Vila Corona Cellers) DO Costers del Segre. Un vi blanc jove elaborat amb monovarietal Chardonnay. Llabustes Chardonnay 2013 - Medalla d'Argent - Vins Blancs Chadonnay (Giroví 2014)

 

· Blanc Baltana (Bodega J. Miquel Jané) DO Penedès. Aquest vi surt de les vinyes més velles de la Finca de la BaltanaMacabeu i Parellada, de ceps d'uns 70 anys, el raïm és collit a mà i seleccionat a la finca. Premsat lleuger a la premsa pneumàtica tancada, desfangat estàtic amb fred i una fermentació controlada fan que mantinguin les aromes varietals durant tot el procés.


· Xarel·lo Marcerat (Jaume Giró i Giró) DO Penedès. Vi blanc estructurat i amb un cos potent. A la boca és parafinat i greixós però manté, alhora, la seva frescor, acidesa i cos. Criança: 45 % fermentat en tina d’acer. 25 % en bóta de roure francès.


· Les Atzavares (Torreblanca) DO Penedès. Macabeu, Xarel·lo, Parellada i Chardonnay, procedents de la  partida Les Atzavares, per això el nom. Els ceps d'aquesta partida van ser plantats al 1947. Els mostos flor van servir de base per aquest excel·lent vi. La fermentació és en dipòsits d'inoxidable durant 18 dies, controlant-ne la temperatura perquè es mantingui a 18º C, així s'obté un vi amb tota la seva resplendor aromàtica i gustativa.


· Baboix Blanc (Celler Buil&Giné) DO Montsant. Les diferents varietats d’aquest vi (Garnatxa Blanca, Macabeu i Chardonnay) es recullen en el seu punt òptim de maduració; la fermentació de les mateixes per separat, a una temperatura inicial de 14º C, aquesta es duu a terme en dipòsits d'inox per després envelliren roure francès fent una criança de 6 mesos.

VARIETATS DE RAÏM PRINCIPALS

Chardonnay, Xarel·lo/pansa blanca/pansal,

ALTRES VARIETATS DE RAÏM

Garnatxa blanca, Parellada/Montònega,

 

No hi ha cap comentari

    Deixa el teu Comentari

    Per a enviar un comentari cal estar registrat. Clica aquí per registrar-te