Cistella

Cap producte

0,00 € Transport
0,00 € Total

Ho compro

Lots

QUÈ CELEBREM?

QUÈ CELEBREM?

VIDIRECTE

Lot de productes

42,85 €

El món es fa cada vegada més petit, i cada cop son més les tradicions compartides, com en aquest cas la Castanyada o el Halloween. O si vols, podem celebrar també el Castaween! Acompanyats i acompanyades dels productes de casa!


Visita l'elaborador: VIDIRECTE

Pack content

1 x Crema de Ratafia L'Avi Guillem

Crema de Ratafia L'Avi Guillem. Cremes de ratafia catalanes.
L’original. La Crema de Ratafia és un producte elaborat amb llet, ratafia i sucre, amb gust de
nous tendres i un toc de diferents plantes aromàtiques.

1 x Licor de marialluïsa

Licor de marialluïsa. Licors & Ratafies Moliné. Licors d'herbes artesans.
El·laboració absolutament artesana i amb una originalitat inusual. Molt sorprenent, res a envejar ni a la ratafia ni a qualsevol licor d'herbes tradicional.

1 x RATAFIA D'HERBES

Aromes d'herbes. Licor d'herbes. Licors Quevall.
Fet a casa.
Combinació herbes aromàtiques properes i aiguardent anisat, que deriva en un impressionat gust i aroma d’herbes elegant, fresc i saludable. Un beuratge irresistible.

 

ELABORACIÓ

· Crema de Ratafia l'Avi Guillem (Ratafies l'Avi Guillem)La Crema de Ratafia s’elabora afegint a la ratafia llet i sucre, la qual cosa li confereix una textura i un gust únics.

 

· Licor de Marialluïsa (Licors i Ratafia Moliné): Maceració a sol i serena durant 60 dies, entre els períodes de primavera fins a la tardor. Recepta de tradició familiar amb més de 300 anys d'antiguitat recuperada i modernitzada. Or líquid. Naturalment, aromes de marialluïsa amb un fons molt llaminer. A la boca, és un autèntic assalt d'herbes amb una reraguarda de grans d'anís estrellat.

 

· Ratafia d'Herbes (Licors Quevall)Es tracta d’una recepta de l’àvia Maria, que consta de la maceració d’herbes aromàtiques molt properes (de la nostra zona) amb aiguardent anisat. Licor fi i amb una inimitable aroma, gust i textura, que atribueix característiques de gran elegància a aquest beuratge. Ajuda a fer una bona digestió, ja que se li atribueix frescor i qualitats digestives. “Quan prenc aquest licor hem sento envoltat de naturalesa

CONSUM ÒPTIM RECOMANAT FINS

2050

 

No hi ha cap comentari

    Deixa el teu Comentari

    Per a enviar un comentari cal estar registrat. Clica aquí per registrar-te