Cistella

Cap producte

0,00 € Transport
0,00 € Total

Ho compro

detall de Noticia

27/03/2013 - Escrit per ViDirecte.CAT
 

Maridatge de Setmana Santa

El bacallà: el plat estrella d'aquestes dates

A diferència de la gastronomia típica del període de Carnaval, l’austeritat és l’element més característics dels plats tradicionals de la Setmana Santa: el plat estrella és el bacallà.
El bacallà és un ingredient molt típic de la gastronomia tradicional catalana que ha passat de ser un aliment considerat de gent humil i bandolers a ser una menja molt apreciada arreu i que s’utilitza en un gran nombre de receptes.

Una de les maneres més clàssiques de prepara el bacallà és fer-lo a la llauna: un plat fàcil de fer i que resulta espectacular.

Per acompanyar aquest plat tant gustós, on predomina la intensitat del bacallà, és una bona idea servir un cava reserva o un cava gran reserva, dos tipus de caves que per la seva llarga criança no s’arronsaran davant la força que atorga al plat l’ingredient principal.

Caves Reserva a Vidirecte.cat

Caves Gran Reserva a Vidirecte.cat

Més maridatges amb El teu Sommelier Virtual.

Foto: Gastroteca

 
Categoría: Curiositats
Tags: bacallà, cava, reserva, gran reserva, maridatge
 
Comparteix aquesta noticia
 

Comentaris

No hi ha cap comentari

    Deixa el teu Comentari

    Per a enviar un comentari cal estar registrat. Clica aquí per registrar-te