Cistella

Cap producte

0,00 € Transport
0,00 € Total

Ho compro

detall de Noticia

05/04/2013 - Escrit per ViDirecte.CAT
 

La vinoteràpia: una altra manera de concebre el vi

T’atreveixes a gaudir del vi d’una altra manera?

En els darrers anys, ha crescut l’interès general entorn del món de vi. A més d’un notable creixement del consum i del coneixement, destaca el gran nombre d’estudis que es publiquen periòdicament sobre el beneficis per la salut d’aquest producte (per exemple, la prevenció de malalties coronàries i problemes digestius) que aporta el seu consum moderat.

Tampoc podem oblidar, l’augment de l’oferta en enoturisme i en activitats d’oci relacionades amb el descobriment i tast de nous productes, i amb el coneixement de tots els passos inclosos en el procés d’elaboració.

Tanmateix, els beneficis del vi no s’aturen aquí i cada vegada és més comú trobar-lo com a element principal de diferents teràpies i tractament estètics i de relaxació: és el que s’anomena vinoteràpia.

La vinoteràpia es fonamenta en els efectes antioxidants del vi, que neutralitzen els radicals lliures que causen l’envelliment de la pell. Gaudeix d’aquests efectes positius gràcies a la gran riquesa d’aquest producte en vitamines (A, C i E) i l’acció dels polifenols. Per aquesta raó, no és d’estranyar l’important augment de tractaments de bellesa , tant facials com corporals, basats en l’ús del vi com a element principal.

Els tractaments de vinoteràpia solen basar-se en hidromassatges en bótes amb aigües termals i vins negres. A més, també existeixen teràpies amb massatges amb vi calent i extractes de llavors de raïm (important antioxidant natural). Un dels aspectes que cal tenir en compte és la temperatura de l’aigua, que farà que els porus de la pell s’obrin i permetin la penetració de les substàncies actives del vi.

Font: Web Verema

 
Categoría: Curiositats
Tags: vins, salut, vinotèrapia, beneficis
 
Comparteix aquesta noticia
 

Comentaris

No hi ha cap comentari

    Deixa el teu Comentari

    Per a enviar un comentari cal estar registrat. Clica aquí per registrar-te