Cistella

Cap producte

0,00 € Transport
0,00 € Total

Ho compro

detall de Noticia

09/05/2013 - Escrit per ViDirecte.CAT
 

El tast de vi català a vidirecte.cat

L'equip de vidirecte.cat tasta els vins presents a la botiga online

L'Edu, el Pep, la Mar, el Joan Pau, la Glòria, la Ruth i la Mar treballem enèrgicament per donar a conèixer el projecte de vidirecte.cat. Ens trobem cada quinze dies per fer el tast dels vins que són presents a la plataforma online.

A cada una de les sessions s'escullen diferents tipus de referències per tastar i es comparteixen les valoracions, guiades pels comentaris més tècnics que sempre aporta l'Edu.

El tast s'inicia amb l’observació de la tonalitat del color del vi, que ens n’indica l’edat, és a dir, si es tracta d’un vi jove o de criança. La intensitat del color, la nitidesa i la transparència també ens donarà a conèixer si s’ha dut a terme filtratge o clarificació. Després, es copsen les aromes que el vi dóna al nas i es comparteixen amb els companys. Finalment, s’aborda la part gustativa, que és la fase del tast pròpiament dita; els gustos i l’estructura deixen pas al postgust, que és la sensació final que ens deixa el vi a la boca i al nas.

Després de la valoració d’aquestes tres parts, arriba la valoració més personal, on cadascun de nosaltres expressa les seves preferències i fins hi tot proposa maridatges que creu adequats amb cadascun dels vins del tast.

Aquestes sessions de tast ens permeten descobrir els diferents productes que hi ha a la plataforma i conèixer-los en més profunditat per poder assistir als usuaris de la botiga que ho requereixin durant el seu procés de compra, o fins i tot poder fer recomanacions segons les preferències que ens expressin.

A banda d’això, és una molt bona manera de trobar-nos tot l’equip i compartir sensacions i opinions mentre descobrim la singularitat dels productes que s’ofereixen a vidirecte.cat.

Troba totes les fotos del tast de l'equip de vidirecte.cat a Flickr.

 
Categoría: Curiositats
Tags: tast, vidirecte.cat, vi català
 
Comparteix aquesta noticia
 

Comentaris

No hi ha cap comentari

    Deixa el teu Comentari

    Per a enviar un comentari cal estar registrat. Clica aquí per registrar-te