Cistella

Cap producte

0,00 € Transport
0,00 € Total

Ho compro

detall de Noticia

28/05/2013 - Escrit per ViDirecte.CAT
 

Les tendències del món del vi

La manera de recomanar, servir, beure i vendre vi està canviant i aquestes són algunes de les tendències que mostra.

La influència de les xarxes

La valoració dels vins ja no és competència exclusiva de guies especialitzades o grans ‘influencers’, les xarxes socials donen veu a una gran nombre d’aficionats del vi, crítics, empreses, associacions, etc. Els webs i els blocs que parlen de vi augmenten cada dia.

Preguntar des de Internet

La comunicació a través de la xarxa, permet que els elaboradors puguin testar l’èxit del seu productes entre els consumidors o els clients potencials.

Gaudir del vi

No cal ser un expert de vi per poder gaudir-ne. Cada vegada pren més rellevància el costat més inspirador, el més important és viure el vi i compartir-lo amb els altres.

La varietat de varietats

Tot i que hi ha varietats de raïm que segueixen sent les preferides pels consumidors, la voluntat d’experimentar amb nous gustos i cupatges diferents va en augment. Els consumidors es llencen a descobrir mons nous!

Un toc solidari

La responsabilitat social i la cooperació ha arribat al món del vi de la mà d’un gran nombre d’iniciatives nascudes de la col·laboració de cellers i associacions benèfiques.

Els ecològics en voga

Els nombre de productors que opten per l’elaboració de vins ecològics no para de créixer, així com el nombre d’amants del vi interessats en el consum de productes amb certificació ecològica.

Vins a copes

Mica en mica, les barres de bar i les terrasses s’omplen de vins a copes i l’hàbit de demanar una copa de vi és cada dia més comú entre els consumidors. Els bars i restaurants comencen a oferir aquesta opció i tenen cura de tots els detalls.

La creativitat de les etiquetes

Ja és historia la tradició de mostrar la sobrietat d’un vi a través de la seva etiqueta. Avui dia, l’originalitat i la creativitat en el disseny de les etiquetes de les ampolles, són elements tant importants com la qualitat del producte del seu interior.

Font: Gastroeconomy

 
Categoría: Curiositats
Tags: tendències, vi, internet, etiqueta
 
Comparteix aquesta noticia
 

Comentaris

No hi ha cap comentari

    Deixa el teu Comentari

    Per a enviar un comentari cal estar registrat. Clica aquí per registrar-te