Cistella

Cap producte

0,00 € Transport
0,00 € Total

Ho compro

detall de Noticia

17/06/2013 - Escrit per ViDirecte.CAT
 

Les implicacions de ser un vi ecològic

La certificació ecològica de la producció està controlada per la Unió Europea

Els vins ja són en essència productes naturals, perquè provenen de cultius obtinguts de la terra i no pas de productes fabricats o artificials. Tanmateix, cada vegada més cellers busquen una menor intervenció en el camp i el procés d’elaboració, de manera que els vins siguin com més orgànics millor.

Els vins ecològics són els que s’elaboren a partir de raïm provinent del cultiu ecològic certificat. Per tal de rebre aquesta certificació, la producció ha de passar un conjunt de controls definits per la Unió Europea. Principalment es tracta d’evitar l’ús de productes químics que afavoreixin la regeneració del sòl.

En els cultius amb certificació ecològica s’utilitza compost natural i adob de granja en comptes de substàncies químiques o fertilitzants.

La presència d’insectes com les abelles és molt important com a pol·linitzadores, i com a devoradores de diferents plagues. Per exemple, la popular marieta, és la depredadora perfecta d’insectes patògens.

ELS VINS ECOLÒGICS DE VIDIRECTE.CAT

Font: Cinco Días

Subscriu-te a Vidirecte.cat

 
Categoría: Curiositats
 
Comparteix aquesta noticia
 

Comentaris

No hi ha cap comentari

    Deixa el teu Comentari

    Per a enviar un comentari cal estar registrat. Clica aquí per registrar-te