Cistella

Cap producte

0,00 € Transport
0,00 € Total

Ho compro

detall de Noticia

02/07/2014 - Escrit per ViDirecte.CAT
 

La temptació gelada: unes postres de vi

Els gelats deixen de ser incompatibles amb la teva passió pels vins

Aquest estiu ja no caldrà que trïis entre unes postres ben refrescants i el teu amor pel vi. Amb aquesta recepta els tens tots dos en un. Gaudeix-la!

Ingredients gelat de vi negre:

Una ampolla de vi negre

150 g. de sucre

4 rovells d’ou

300 ml. de nata

250 ml. de llet sencera

Una branca de canyella

 

Elaboració

En primer lloc cal reduir el vi. Per fer-ho, posa a bullir el contingut de l’ampolla (750 ml) amb la canyella fins que quedin només 125 ml (aquest procés pot trigar 40-50 minuts). Un cop reduït, posa-ho a la nevera.

Aboca la llet i la nata en una cassola i posa-la al foc mentre bats els rovells i el sucre fins a muntar-los. Un cop muntats, afegeix-hi la llet i la nata barrejades i deixa-ho al foc fins que s’espesseixi, però sense que arribi a bullir.

Deixa-ho refredar i afegeix-hi el vi. Després, posa-ho tot a la geladera i desa-ho al congelador. És important que la barreja estigui completament freda abans de posar-la a la geladera.

Si no tens geladera, el procés per elaborar el gelat és igual, només que quan el posis al congelador, hauràs de treure’l cada hora (3 o 4 vegades) per batre’l i evitar que es formin cristalls. 

Subscripció Vidirecte.cat

 

Imtage: http://www.sigojoven.com

 
Categoría: Curiositats
 
Comparteix aquesta noticia
 

Comentaris

No hi ha cap comentari

    Deixa el teu Comentari

    Per a enviar un comentari cal estar registrat. Clica aquí per registrar-te