Cistella

Cap producte

0,00 € Transport
0,00 € Total

Ho compro

detall de Noticia

24/07/2014 - Escrit per ViDirecte.CAT
 

La salsa de la vida

Com fer una reducció de vi amb 4 passos senzills

Tot i que soni complicat, fer una reducció de vi negre és molt més fàcil del que sembla.  I de ben segur que es convertirà en una de les teves salses preferides per acompanyar plats de carn, especialment rostits.

Pas 1

Posa 2 gots de brou de pollastre o de carn en una olla i escalfa’l fins que quedi només mig got de brou. Ves remenant. Un cop reduït, abaixa el foc.

Pas 2

Afegeix-hi el vi i segueix remenant fins que no quedi més de tres dits de líquid.

Pas 3

Afegeix a la barreja 3 cullerades soperes de sucre i deixem que s’espesseixi sense deixar de remenar.

Pas 4

Quan vegis que comença a espessir-se, apaga el foc i deixa-ho reposar una estona

Abans de servir aquesta reducció de vi amb la carn que vulguem, és bona idea afegir-hi el suc que deixa anar la carn i que l’escalfem una mica.

I recorda, mai no cuinis amb un vi que no et beuries!

Imatge: ELAINE'S LIFE

Subscriu-te a Vidirecte.cat

 
Categoría: Curiositats
 
Comparteix aquesta noticia
 

Comentaris

No hi ha cap comentari

    Deixa el teu Comentari

    Per a enviar un comentari cal estar registrat. Clica aquí per registrar-te