Cistella

Cap producte

0,00 € Transport
0,00 € Total

Ho compro

detall de Noticia

23/09/2016 - Escrit per ViDirecte.CAT
 

Saskia Schurink: "L’excepcionalitat del vi català està en la passió amb què es fa"

La sommelier holandesa ha conegut els vins i el territori vitivinícola de Catalunya durant una visita coordinada per l'INCAVI

Aquesta setmana, una dotzena de sommeliers i periodistes holandesos ha vingut de visita per Catalunya amb l'objectiu de conèixer el territori i els vins que s'elaboren al país. El grup havia mostrat interès en aquest viatge coincidint amb la celebració dels 30 anys de la seva associació de sommeliers (Nederlands Gilde van Sommeliers, NGS) i un cop aquí, l'Institut Català de la Vinya i el Vi ha organitzat una agenda d'activitats que els havia d'ensenyar el territori i les especificitats del país des del punt de vista vitivinícola. 

Saskia Schurink és sommelier i actualment treballa al restaurant HanTing Cuisine de la Haya. Ella ha estat una de les participants d'aquest viatge i manifesta a vadevi.cat la seva satisfacció d'haver-ne format part: "Vam arribar diumenge i la rebuda fou perfecta: bon clima, un programa ple d’activitats i moltes ganes de descobrir un país que coneixia poc i del qual em venia molt de gust aprofundir", explica Shurink.

El darrer dia de la visita, aquest dimecres 21, les expectatives s’havien complert, al menys per la sommelier. "Hem visitat cellers fantàstics, hem pogut conèixer a molts elaboradors i hem tastat moltes referències", diu.

"Coneixia el cava, havia tastat alguns vins catalans, però la seva excepcionalitat és la passió i l’entusiasme que hi posen -i transmeten- les persones que els fan", explica admirada. "Quan parles amb ells, notes una gran implicació en la seva feina, es preocupen per respectar el territori i sobretot per produir el millor producte possible".

Continua llegint a [Vadevi.cat]

 
Categoría: Notícies
 
Comparteix aquesta noticia
 

Comentaris

No hi ha cap comentari

    Deixa el teu Comentari

    Per a enviar un comentari cal estar registrat. Clica aquí per registrar-te