Cistella

Cap producte

0,00 € Transport
0,00 € Total

Ho compro

detall de Noticia

30/09/2016 - Escrit per ViDirecte.CAT
 

Una parella d'ambaixadors substitueix la polèmica "Reina del Cava"

Gemma Mengual i Roger Coma seran investits dissabte 8 d'octubre en el marc la 35a Setmana del Cava

La Confraria del Cava Sant Sadurní ha presentat el programa de la 35a Setmana del Cava, que arriba del 5 al 30 d'octubre plena de novetats. La més destacada és la creació dels Ambaixadors del Cava, en substitució a la fins ara "Reina del Cava", figura que havia generat certa polèmica entre el sector. De fet, la mateixa Confraria justificava aquest canvi el passat mes de juny dient que responia a l'interès de "donar un aire més actual a aquesta coronació". Sigui com sigui, aquestes figures s’han ideat amb l’objectiu de reconèixer destacades personalitats de la societat que difonguin la cultura d'aquest producte durant el seu any de mandat.

Així, els primers en rebre aquesta distinció seran l’actor Roger Coma i la nedadora de sincronitzada Gemma Mengual, que el dissabte 8 d’octubre seran reconeguts a la plaça de l’Ajuntament de Sant Sadurní. A diferència d'anys anteriors, aquest acte tindrà lloc a peu de plaça (i no al balcó de la casa de la vila) amb la finalitat d’acostar-lo una mica més a tots els ciutadans. 

El nomenament de Roger Coma i Gema Mengual es farà en el marc de la inauguració de la 35a Setmana del Cava, que començarà a les 20h amb l’actuació dels Bastoners del País del Cava i del Ball de Gitanes de Sant Sadurní, a la plaça de la vila. A les 20.30h s’ha programat un mapping en homenatge al pagès i al cavista, amb guió de la companyia teatral Comediants. Hi participaran el Ball de Pagesos i els 7 Savis de Grècia de l’Associació de la Festa de la Fil·loxera. Després, es nomenaran els nous Ambaixadors. Per finalitzar l’acte, la Confraria del Cava proposarà un brindis conjunt amb tots els majors d’edat que estiguin a la plaça, que es rubricarà amb una foto de grup.

[Continuar llegint a Vadevi.cat]

 
Categoría: Notícies
 
Comparteix aquesta noticia
 

Comentaris

No hi ha cap comentari

    Deixa el teu Comentari

    Per a enviar un comentari cal estar registrat. Clica aquí per registrar-te