Cistella

Cap producte

0,00 € Transport
0,00 € Total

Ho compro

detall de Noticia

19/10/2016 - Escrit per ViDirecte.CAT
 

Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava

¿Qué es el Most Festival?

Most Festival és un esdeveniment d'abast internacional que recull la millor producció audiovisual relacionada amb la cultura de la vinya, el vi i el cava. Així mateix, el festival brinda pel bon cinema amb la projecció de pel·lícules de grans directors no estrenades comercialment i una bona selecció de curts. 

Situat al Penedès, una comarca molt propera a Barcelona amb una llarga tradició vinícola i diversos atractius enoturístics, el festival vol difondre les arts i les cultures vinícoles a través de la creació audiovisual, així com acostar-se a l'enologia des de totes les vessants possibles, potenciant valors com la qualitat, la diversitat o la implicació amb el territori.

Del 5 al 15 de novembre de 2015, el Penedès celebrarà la cinquena edició del festival, amb un ampli ventall d'activitats vinculades a l’univers vitivinícola, cinematogràfic i enoturístic per a tots els públics. Most Festival també serà l'acte principal que s'organitzarà en motiu del Dia Europeu de l'Enoturisme (8 de novembre).

Per més informació aquí.

 
Categoría: Notícies
Tags: festivalmost, most, priorat, penedès, cinemavi, vi
 
Comparteix aquesta noticia
 

Comentaris

No hi ha cap comentari

    Deixa el teu Comentari

    Per a enviar un comentari cal estar registrat. Clica aquí per registrar-te