Cellers Singulars de la DO Tarragona és una associació de petits grans cellers, familiars amb clara vocació enoturística. Així doncs, tots els productors que en formen part són joves emprenedors amb voluntat de futur, que volem donar valor al...
Mas del Botó 2010 | |||
Mas del Botó 2010. Celler Mas del Botó. Vins de Catalunya.
Vi negre a base de Garnatxa negra, Cabernet Sauvignon i Samsó. Maduració del vi sobre mares durant 1 any.
Visita l'elaborador: Celler Mas del Botó
CONTINGUT
0.75 ml
TIPUS
Vi negre jove
D.O.
DO Tarragona
Graduació
14.5% Vol
VALORACIONS DELS USUARIS:





ELABORACIÓ
Raïm collit en òptimes condicions, maceracions mitjes amb les pells i maduració sobre mares en tines d'acer inoxidable.
NOTA DE TAST
Color cirera picota, cobert. Al nas, de gran intensitat, de fruites de bosc tipus nabius per acabar exhibint també notes fresques de regalèssia i anisades de fonoll. A la boca, és fresc i compensa la graduació i la dolçor donada per grau, amb greix, mineral i amb final llarg i persistent.
VARIETATS DE RAÏM PRINCIPALS
Garnatxa negra, Cabernet Sauvignon,
ALTRES VARIETATS DE RAÏM
Carinyena/Samsó,
CONSUM ÒPTIM RECOMANAT FINS
2018
SUGGERÈNCIA DE SERVEI
Obre l'ampolla 15 minuts abans i serveix el vi a una temperatura entre 15º-18º C.
guisat / estofat / confit
especiat
Deixa el teu Comentari
Per a enviar un comentari cal estar registrat. Clica aquí per registrar-te
No hi ha cap comentari