Cistella

Cap producte

0,00 € Transport
0,00 € Total

Ho compro

Vins

MARTINA BRUT NATURE ECOLÒGIC

MARTINA BRUT NATURE ECOLÒGIC

EUDALD MASSANA NOYA

Ampolles individuals

8,50 €
cada ampolla

Caixes de 6 ampolles

8,50 €
cada ampolla
tota la caixa 51,00 €

Martina Brut Nature Ecològic. Eudald Massana Noya. Cava català.
L'Eudald Massana fa un homenatge a la seva mare amb aquest cava, que simbolitza el ganxet que sempre feia.

 


Visita l'elaborador: EUDALD MASSANA NOYA

Producte amb avantatge pels socis del Tr3sC

CONTINGUT

750 ml

TIPUS

Cava blanc brut nature reserva Cava ecològic

D.O.

CR Cava

Graduació

11.5% Vol

VALORACIONS DELS USUARIS:

 

ELABORACIÓ

Elaboració: Mètode tradicional. Segona fermentació en ampolla

Varietat: Macabeu, Xarel·lo, Parellada.

Criança: Envelliment en cava d'entre 20 a 22 mesos.

Terrer: Vinyes pròpies d'agricultura ecològica i biodinàmica situades a Subirats.

NOTA DE TAST

De color groc pàl·lid. El despreniment de bombolles a la copa és suau i constant en el temps.

Al nas és potent, hi podem trobar notes de pastisseria sobre fons de cítrics. Conjunció perfecte entre maduració i frescor.

A la boca és sec, cremós i suau, amb tons de fruita madura,amb un final de boca llarg.

MESOS DE CRIANÇA

ENVELLIMENT A LA CAVA DE DE 20 A 22 MESOS

VARIETATS DE RAÏM PRINCIPALS

Macabeu/Viura, Xarel·lo/pansa blanca/pansal,

ALTRES VARIETATS DE RAÏM

Parellada/Montònega,

SUGGERÈNCIA DE SERVEI

MARIDATGES RECOMANATS: Consomé Conserves en escabetx Croquetes de pernil Escamarlans a la planxa o en salsa Arròs amb verdures i cargols Tallarines amb petxines Pasta fullada de xampinyons Ànec, pollastre o picantó rostit

CERTIFICATS

Certificació ecològica

 

CARN BLANCA
brasa-planxa / fregit-arrebossat / forn
guisat / estofat / confit

MARISC
brasa-planxa / fregit-arrebossat / forn
escabetx / marinat

VERDURES
cru / bullit vapor
escabetx / marinat

Aperitius

Pernil

Bolets

Arrossos i fideuàs

Pasta

No hi ha cap comentari

    Deixa el teu Comentari

    Per a enviar un comentari cal estar registrat. Clica aquí per registrar-te