Cistella

Cap producte

0,00 € Transport
0,00 € Total

Ho compro

Vins

GRIMAU BLANC DE BLANCS

GRIMAU BLANC DE BLANCS 2016

TORREBLANCA

Ampolles individuals

5,50 €
cada ampolla

Caixes de 6 ampolles

5,26 €
cada ampolla
tota la caixa 31,56 €

Blanc de Blancs. Grimau. Vi català online.

Vi blanc jove i sec elaborat amb Xarel·lo, Macabeu, Parellada i Chardonnay.


Visita l'elaborador: TORREBLANCA

Producte amb avantatge pels socis del Tr3sC

CONTINGUT

750 ml

TIPUS

Vi blanc jove

D.O.

DO Penedès

Graduació

11.4% Vol

VALORACIONS DELS USUARIS:

 

ELABORACIÓ

És un vi blanc jove i sec elaborat a partir d'un cupatge de les varietats autòctones Xarel·lo, Macabey i Parellada i la varietat Chardonnay.

Desprès d'un estricte control de qualitat, només els millors raïms procedents de la finca Grimau de Pujades, s'utilitzen per a elaborar d'aquest vi d'anyada.

Només els mosts flor s'han utilitzat de base per a aquest exel·lent vi. La fermentació es va fer en dipòsits d'acer inoxidable durant 18 dies, se'n va controlar la temperatura perquè es mantingués a 18º C, i axí se'n va obtenir un vi amb tota la seva resplandor aromàtica i gustativa.

 

NOTA DE TAST

Color: Groc pàl·lid amb reflexos verdosos, net i transparent.

Aroma: Fresc i elegant, molt perfumat, amb notes de fruites com poma verda i pinya.

Gust: Lleuger i fresc, amb un delicat equilibri gràcies a la seva fina estructura àcida.

VARIETATS DE RAÏM PRINCIPALS

Xarel·lo/pansa blanca/pansal, Macabeu/Viura,

ALTRES VARIETATS DE RAÏM

Chardonnay, Parellada/Montònega,

CONSUM ÒPTIM RECOMANAT FINS

2018

SUGGERÈNCIA DE SERVEI

Aconsellem servir-lo entre 8º i 10º C.

 

PEIX BLANC
brasa-planxa / fregit-arrebossat / forn
guisat / estofat / confit

PEIX BLAU
brasa-planxa / fregit-arrebossat / forn
guisat / estofat / confit

MARISC
cru / bullit vapor
brasa-planxa / fregit-arrebossat / forn

Aperitius

Sopes

Cremes

Arrossos i fideuàs

Pasta

Per prendre sol

No hi ha cap comentari

    Deixa el teu Comentari

    Per a enviar un comentari cal estar registrat. Clica aquí per registrar-te