Cistella

Cap producte

0,00 € Transport
0,00 € Total

Ho compro

Vins

CAL CASANY TEMPRANILLO

CAL CASANY TEMPRANILLO 2007

CAL CASANY S.XVI

Ampolles individuals

14,17 €
cada ampolla

Caixes de 6 ampolles

13,84 €
cada ampolla
tota la caixa 83,04 €

Cal Casany Tempranillo. Cal Casany S. XVI. Vi català online.

Un vi negre de criança, elaborat amb la varietat ull de llebre.


Visita l'elaborador: CAL CASANY S.XVI

Producte amb avantatge pels socis del Tr3sC

CONTINGUT

750 ml

TIPUS

Vi negre criança

D.O.

Sense denominació d'origen

Graduació

13% Vol

VALORACIONS DELS USUARIS:

 

ELABORACIÓ

El raïm surt, de una parcel·la situada a uns 600 metres, per damunt el nivell del mar i d'uns vint anys d’edat, on els ceps són conreats en un pendent solera i en vas.

Es recol·lecta de forma manual, i després del derrapat, es vinifica en petis dipòsits de mil·lítres, en fermentació espontània i a una temperatura controlada.

Un cop acabada la seva criança en barriques de roure americà i francès, el vi s’arrodonirà en ampolla fins a la comercialització.

Cal destacar que, tant els llevats que intervindran en l’elaboració del vi, com els bacteris làctics que l’arrodoniran, no són afegits sinó locals o ambientals i el seu procés de clarificació, s'ha fet amb processos biodinàmics en trasbalsats per decantació i sense additius químics.

NOTA DE TAST

De color cirera i capa mitjana, a copa parada ens recorda en nas la bóta vella, a copa moguda, és elegant i rodó amb notes de fruita , fresc i tocs dolços i herbacis amb fons terròs.

En boca és d'acidesa marcada, però elegant i sedós, molt golós i amb records de caramel. És llarg i rodó, amable i persistent.

MESOS DE CRIANÇA

24 MESOS

VARIETATS DE RAÏM PRINCIPALS

Ull de Llebre,

CONSUM ÒPTIM RECOMANAT FINS

2016

SUGGERÈNCIA DE SERVEI

Recomanable obrir-lo de 15-20 minuts abans o decanta airejant-lo. La copa recomanada: La més econòmica és cristall sense plom, la 447/30. Restaurant XL Hermitage/Montsant. La sèrie moderada és cristall amb plom, la 6416/31 Vinum Tempranillo. Servir-lo entre 16º i 18º C.

 

CARN BLANCA
brasa-planxa / fregit-arrebossat / forn
guisat / estofat / confit

CARN VERMELLA
brasa-planxa / fregit-arrebossat / forn
guisat / estofat / confit

PEIX BLAU
brasa-planxa / fregit-arrebossat / forn
guisat / estofat / confit

Aperitius

Formatges curats

Embotits

Bolets

Llegums

Ous

Fruits secs

Per prendre sol

No hi ha cap comentari

    Deixa el teu Comentari

    Per a enviar un comentari cal estar registrat. Clica aquí per registrar-te

    productes amb maridatges similars

    productes del mateix elaborador