Cistella

Cap producte

0,00 € Transport
0,00 € Total

Ho compro

Vins

PLERET

PLERET 2007

BUIL & GINÉ

Ampolles individuals

39,15 €
cada ampolla

Caixes de 6 ampolles

39,15 €
cada ampolla
tota la caixa 234,90 €

Pleret. Buil & Giné. Vins de Catalunya.
Pleret 2006 95 punts segons Wine&Spirit Magazine
Elaborat amb Garnatxa, Carinyena, Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah de vinyes velles.


Visita l'elaborador: BUIL & GINÉ

Producte amb avantatge pels socis del Tr3sC

CONTINGUT

750 ml

TIPUS

Vi negre criança

D.O.

DOQ Priorat

Graduació

14.5% Vol

VALORACIONS DELS USUARIS:

 

ELABORACIÓ

Cada varietat de raïm es fermenta per separat. La maceració és llarga i es fa a una temperatura d'entre 26 i 28ºC. Posteriorment es fa la fermentació malolàctica. Un cop acabada, es cria en bótes noves de roure francès (85-90%) i roure americà (la resta) durant uns 10-14 mesos segons l'anyada. Es fa el cupatge, s’embotella i s’envelleix en ampolla un mínim de 6-8 mesos

NOTA DE TAST

A la vista: color grana intens amb ribets roig robí, net i brillant.
Al nas: mineral, amb predomini de fruites de bosc madures i lleugeres sobre un fons torrat.
A la boca: molt fi i equilibrat, entrada de fruites madures i avanç amb notes fresques.
Postgust: untuós, llarg i amb lleugers tocs de fusta.

MESOS DE CRIANÇA

12

VARIETATS DE RAÏM PRINCIPALS

Garnatxa negra, Carinyena/Samsó,

ALTRES VARIETATS DE RAÏM

Cabernet Sauvignon, Merlot, Sirà,

SUGGERÈNCIA DE SERVEI

Es recomana servir-lo entre 16 i 18ºC i decantar-lo una estona abans de beure’l.

 

CARN VERMELLA
brasa-planxa / fregit-arrebossat / forn
guisat / estofat / confit

PEIX BLAU
brasa-planxa / fregit-arrebossat / forn
guisat / estofat / confit

MARISC
especiat
escabetx / marinat

Aperitius

Amanides

Formatges curats

Embotits

Bolets

Arrossos i fideuàs

Xocolata

Pastissos i gelats

No hi ha cap comentari

    Deixa el teu Comentari

    Per a enviar un comentari cal estar registrat. Clica aquí per registrar-te

    productes amb maridatges similars