Cistella

Cap producte

0,00 € Transport
0,00 € Total

Ho compro

Vins

Selecció 2011

Selecció 2011 2011

CELLER CAN SAIS

Ampolles individuals

19,30 €
cada ampolla

Caixes de 6 ampolles

19,30 €
cada ampolla
tota la caixa 115,80 €

Selecció 2011. Can Sais. Vi català online.

Un vi negre criança de l'Empordà. Un vi que parla del territori; que transporta al paratge on s'ha creat.


Visita l'elaborador: CELLER CAN SAIS

CONTINGUT

750 ml

TIPUS

Vi negre criança

D.O.

DO Empordà

Graduació

15.8% Vol

VALORACIONS DELS USUARIS:

 

ELABORACIÓ

Filosofia de treball: Tant a la vinya com al celler procurem ser respectuosos amb l’essència del raïm, les finques i l’entorn. Enguany la dosi de sulfits utilitzada ha estat baixíssima fins arribar a l’ampolla amb menys de 4mg/L. Seguim els cicles lunars i filtrem lleugerament, per tant poden formar-se pòsits dins l’ampolla.

Elaborat amb garnatxa negra i merlot de finques sobre terreny argilo-pissarròs de vinyes adultes amb un rendiment mitjà inferior a 1,5 kg/cep. Busquem un vi que parli del territori, de l’entorn i del microclima; que transporti al paratge on s’ha creat. Escollim rigorosament cada finca, el raïm derrapat es treballa inicialment per separat i amb els seus propis llevats. Els remuntats són manuals, buscant l’òptima extracció en cada tina. Es descuba per gravetat i sense premsar; el vi resultant s’afina al voltant d’un any en botes de roure francès on hi fa la FML. Madura en ampolla com a mínim 15 mesos, fins just el moment de vendre.

Cupatge: Garnatxa negra 70% i Merlot 30%.

 


NOTA DE TAST

Al Selecció de Can Sais hi podem trobar fruites madures de bosc, flor de romaní i plantes aromàtiques deshidratades, mineral i balsàmic, tanins estructurats i llarg en boca; un vi que no us deixarà indiferents.

MESOS DE CRIANÇA

12 mesos en botes de roure francès. Madura en ampolla com a mínim 15 mesos, fins just el moment de vendre.

VARIETATS DE RAÏM PRINCIPALS

Garnatxa negra,

ALTRES VARIETATS DE RAÏM

Merlot,

CONSUM ÒPTIM RECOMANAT FINS

2020

SUGGERÈNCIA DE SERVEI

Es recomana decantar-lo i utilitzar copa gran. Servir a temperatura de celler, uns 17ºC.

 

No hi ha cap comentari

    Deixa el teu Comentari

    Per a enviar un comentari cal estar registrat. Clica aquí per registrar-te

    productes del mateix elaborador