Cistella

Cap producte

0,00 € Transport
0,00 € Total

Ho compro

Vins

Mas de l'Abundància

Mas de l'Abundància 2006

Mas de l'Abundància

Ampolles individuals

19,99 €
cada ampolla

Caixes de 6 ampolles

19,50 €
cada ampolla
tota la caixa 117,00 €

Mas de l'Abundància. Vins de Catalunya.
De guarda, intens i elegant, del qual se'n fan un nombre d'ampolles limitades. Aquest any, la producció ha estat de 6451 ampolles. Mas Abundància 2007 - 91 punts Guia Peñín 2014


Visita l'elaborador: Mas de l'Abundància

Producte amb avantatge pels socis del Tr3sC

CONTINGUT

750 ml

TIPUS

Vi negre criança

D.O.

DO Montsant

Graduació

14.5% Vol

VALORACIONS DELS USUARIS:

 

ELABORACIÓ

Època de vinificació:
Garnatxa: del 08 al 25 de setembre
Cabernet Sauvignon: del 25 de setembre al 10 d’octubre
Carinyena/Samsó: a partir del 06 d’octubre

Vinificació:
Temps de maceració: 20 a 26 dies
Temps de fermentació: 7-10 dies
Tipus de fermentació: en dipòsits d’acer inoxidable de diferents volums (600-2500l)
Temperatura de fermentació: 25°C
Data de l’embotellament: 1/8 setembre de 2008
Núm. d'ampolles fetes: 6451

Cupatge:
50% Cabernet Sauvignon  -- 20% Garnatxa -- 30% Carinyena/Samsó

 

NOTA DE TAST

A la vista: intensitat elevada i nítida. Al ribet predomina el vermell amb tons blavosos.
Al nas: molt bona intensitat, amb olors franques. En un principi predomini d’olors minerals, mentolades i balsàmiques. Quan agitem la copa apareixen fruites vermelles fresques, acompanyades de tocs de cedre i xocolata, maduixes i móres.
A la boca: entrada en boca molt fresca, amb uns tanins sedosos que acompanyen el vi per tota la boca. L’entrada té un predomini de fruita fresca, cítrica i a mesura que el vi evoluciona apareix la mineralitat i els tocs de cedre que donen complexitat i volum al vi.
Postgust: llarg i fresc.

MESOS DE CRIANÇA

12-13 mesos en barrica de roure francès

VARIETATS DE RAÏM PRINCIPALS

Cabernet Sauvignon, Garnatxa negra,

ALTRES VARIETATS DE RAÏM

Carinyena/Samsó,

CONSUM ÒPTIM RECOMANAT FINS

2025

SUGGERÈNCIA DE SERVEI

Es recomana obrir-lo una estona abans de beure'l per tal que s'oxigeni.

 

CARN VERMELLA
brasa-planxa / fregit-arrebossat / forn
guisat / estofat / confit

PEIX BLANC
brasa-planxa / fregit-arrebossat / forn
guisat / estofat / confit

PEIX BLAU
brasa-planxa / fregit-arrebossat / forn
guisat / estofat / confit

Formatges curats

Foie

Pernil

Embotits

Bolets

Arrossos i fideuàs

Pizza

Ous

No hi ha cap comentari

    Deixa el teu Comentari

    Per a enviar un comentari cal estar registrat. Clica aquí per registrar-te

    productes amb maridatges similars

    productes del mateix elaborador