Cistella

Cap producte

0,00 € Transport
0,00 € Total

Ho compro

Vins

Garrí Novell 2017

VINS PETXINA

Ampolles individuals

7,25 €
cada ampolla

Caixes de 6 ampolles

7,00 €
cada ampolla
tota la caixa 42,00 €

La dita fa: "Per Sant Martí mata el porc i enceta el vi". Aquesta dita fa referència als "novells", els primers vins que s'obren de cada anyada a partir de l'11 de setembre.

Un vi novell és més jove que un vi jove! 


Visita l'elaborador: VINS PETXINA

CONTINGUT

750 ml

TIPUS

Vi negre jove

D.O.

DO Conca de Barberà

Graduació

13.5% Vol

VALORACIONS DELS USUARIS:

 

ELABORACIÓ

Elaboració tradicional, però a contra-rellotge. L'objectiu és aconseguir retenir la frescor de la fruita i per això, tot i ser un vi que fa tot el procés d'elaboració (també la fermentació malolàctica), no es deixa reposar ni gens ni mica.

Així aconseguim que aquests aromes que es perden tan ràpidament encara es mantinguin. La contrapartida és una estructuració menor (degut a la falta de repòs) i per tan acusa més el pas del temps que els altres. Per això nosaltres el considerem un producte de temporada. L'únic vi de temporada! Com ho són les magranes, les casteanyes...

El Novell és ideal per consumir-lo des del dia que surt, Sant Martí (11 de novembre), i fins el final de l'hivern. De totes formes, nosaltres aconsellem no deixar-lo reposar i veure-se'l abans d'acabar l'any. Fa més festa!

NOTA DE TAST

Vi molt aromàtic (flors i fruits vermells), amb una estringència moderada i un tacte agradable en boca. Recorda molt clarament els aromes que es produeixen al celler en època de verema. Segurament podreu apreciar que a la llengua noteu un lleuger bombolleig (especialment a la primera copa) característic del vi novell. 

Ideal per pendre a copes. Marida amb embotits i altres tapes.

És un vi lleuger i molt agradable que convida a consumir-lo en companyia.

VARIETATS DE RAÏM PRINCIPALS

Sirà,

CONSUM ÒPTIM RECOMANAT FINS

2018

SUGGERÈNCIA DE SERVEI

Recomanem servir-lo fresc, a una temperatura al voltant dels 8 graus (poseu-lo a la nevera i treieu-lo 5 o 10 minuts abans d'obrir l'ampolla).

 

CARN BLANCA
brasa-planxa / fregit-arrebossat / forn
guisat / estofat / confit

CARN VERMELLA
brasa-planxa / fregit-arrebossat / forn
guisat / estofat / confit

VERDURES
brasa-planxa / fregit-arrebossat / forn
guisat / estofat / confit

Aperitius

Formatges frescos

Formatges curats

Pernil

Embotits

Bolets

Arrossos i fideuàs

Per prendre sol

No hi ha cap comentari

    Deixa el teu Comentari

    Per a enviar un comentari cal estar registrat. Clica aquí per registrar-te

    productes amb maridatges similars