Cistella

Cap producte

0,00 € Transport
0,00 € Total

Ho compro

Vins

ROSAT CABERNET SAUVIGNON

ROSAT CABERNET SAUVIGNON 2017

bodega J. Miquel Jane

Ampolles individuals

6,95 €
cada ampolla

Caixes de 6 ampolles

6,95 €
cada ampolla
tota la caixa 41,70 €

Cabernet Sauvignon Rosé
"Summer moment"

Expressa l'adaptació del Cabernet (85%) i de la Garnatxa (15%) a la nostra partida "Les Oliveres" de la finca "Cal Costes".



Visita l'elaborador: bodega J. Miquel Jane

Producte amb avantatge pels socis del Tr3sC

CONTINGUT

750 ml

TIPUS

Vi rosat

D.O.

DO Penedès

Graduació

13.5% Vol

VALORACIONS DELS USUARIS:

 

ELABORACIÓ

El vi rosat Cabernet Sauvignon, com indica el seu nom, és un vi produït íntegrament amb aquesta varietat, de la nostra finca de Cal Costes, a 500 m del celler.

Ceps d'uns 10 anys, i en un sòl més aviat pobre, el que afavoreix un estrès al cep i fa que el raïm tingui una concentració de color-sucres-polifenols molt interessant. Collit a màquina de matinada i portat al celler de seguida. Derrapat i encubat en dipòsit. Cada any és diferent, però més o menys, el deixem amb les pells entre 6 i 10 h, i fem un sagnat directe del dipòsit, des fangat estàtic amb fred i fermentació a temperatura controlada, sempre mantenint els aromes varietals.

Poc temps en dipòsit i embotellat el més ràpid possible, per evitar oxidacions.

NOTA DE TAST

A vista: color no molt intens, buscant un color tirant a pàl·lid, però sense arribar-hi, lluent i brillant amb tons vermell maduixa.

En nas: surt el toc de fruita vermella una mica àcida, maduixa no del tot madura i un punt de magrana. Quan passen 5 minuts a la copa va evolucionant cap a una aroma més dolç i sedós.

En boca: és fresc, amb un punt astringent que el fa molt interessant. Té un pas per boca amable i lliscant. Es mantenen les aromes en boca força estona.

VARIETATS DE RAÏM PRINCIPALS

Cabernet Sauvignon, Garnatxa roja,

SUGGERÈNCIA DE SERVEI

Podria ser un vi d'aperitiu, acompanyat amb formatge manxec, escopinyes o olives de diferent tipus. També aniria bé amb pasta fresca de formatges, carn blanca amb suc o unes sardines o salmó a la brasa.

 

CARN BLANCA
brasa-planxa / fregit-arrebossat / forn
guisat / estofat / confit

CARN VERMELLA
brasa-planxa / fregit-arrebossat / forn

PEIX BLANC
brasa-planxa / fregit-arrebossat / forn

PEIX BLAU
brasa-planxa / fregit-arrebossat / forn
guisat / estofat / confit

Aperitius

Formatges blaus

Formatges tous

Formatges curats

Arrossos i fideuàs

Pasta

Pizza

Per prendre sol

No hi ha cap comentari

    Deixa el teu Comentari

    Per a enviar un comentari cal estar registrat. Clica aquí per registrar-te

    productes amb maridatges similars