Cistella

Cap producte

0,00 € Transport
0,00 € Total

Ho compro

Vins

BALTANA NEGRE

BALTANA NEGRE 2014

bodega J. Miquel Jane

Ampolles individuals

6,95 €
cada ampolla

Caixes de 6 ampolles

6,95 €
cada ampolla
tota la caixa 41,70 €

Baltana Negre. "Fruites del bosc"
Expressa l'adaptació de les varietats Cabernet Sauvignon(40%) i Merlot (60%) a les vinyes de la finca "Cal Costes". 


Visita l'elaborador: bodega J. Miquel Jane

Producte amb avantatge pels socis del Tr3sC

CONTINGUT

750 ml

TIPUS

Vi negre criança

D.O.

DO Penedès

Graduació

14% Vol

VALORACIONS DELS USUARIS:

 

ELABORACIÓ

Vi elaborat amb Merlot i Cabernet, de les nostres finques del celler d'uns 10 anys, amb un lleuger pas per fusta.

Ceps que intenten treballar de manera que produeixin el mínim possible. Situades en una plana tocada pel vent i amb un sòl més aviat pobre, fa que els raïms negres siguin petites i amb molta concentració de polifenols. Això lligat amb l'altura de la finca, fan que obtinguem un vi negre contundent, poc comú al Penedès.

Collit a màquina de matinada, arriba fresc a primera hora del matí, encara fosc al celler. Derrapat i encubat directe al dipòsit autobuidant.

Maceració prefermentativa d'1 dia i bastant fred, amb remuntats per extreure el màxim d'aromes a fruita. Maceració - fermentació d'uns 12-15 dies segons l'anyada, per extreure totes les qualitats de la pell. Sagnat i premsat mínims de les pells, segons tast.

Malolàctica en inoxidable i després criança d'entre 5-8 mesos en bóta de roure francès de 1r-2n any de 225 lts.

NOTA DE TAST

Vista: vi negre de capa mitja-baixa, amb tons violacis-blauosos i vermell cirera picota.

En nas: toc de fusta maridat amb aromes de fruita vermella que destaquen quan passen els minuts en copa, destacar la maduixa madura i tocs de herbes de sota-bosc.

En boca: taní suau, amb una acidesa molt elegant, golós i llaminer.

MESOS DE CRIANÇA

3 mesos en bótes de roure francès i americà

VARIETATS DE RAÏM PRINCIPALS

Cabernet Sauvignon, Merlot,

SUGGERÈNCIA DE SERVEI

Excel.lent per acompanyar una taula de pa amb tomàquet i embotits casolans, vedella amb bolets, vi per fer a copes seguit de formatges curats d’ovella o unes faves a la catalana.

 

CARN BLANCA
brasa-planxa / fregit-arrebossat / forn
guisat / estofat / confit

CARN VERMELLA
brasa-planxa / fregit-arrebossat / forn
guisat / estofat / confit

Formatges curats

Pernil

Embotits

Bolets

Pasta

Llegums

Fruits secs

No hi ha cap comentari

    Deixa el teu Comentari

    Per a enviar un comentari cal estar registrat. Clica aquí per registrar-te